Terug naar de vorige paginaTerug naar de vorige pagina

Dagarrangementen

De Van Goghlocaties in Brabant bieden dagarrangementen aan in verschillende soorten en maten.
Er is voor ieder wat wils. Je boekt via de desbetreffende locatie.


Bezoek met rondwandeling door Zundert

Plaats:  Zundert
Locatie:  Vincent van GoghHuis »

Voor een bijzondere Van Goghbeleving bezoek je Vincents geboorteplaats Zundert. Hier kom je alles te weten over zijn jeugd, het dorp, de relatie met zijn familieleden en de invloed die hij (nog steeds) uitoefent op kunstenaars overal ter wereld.

Begin de dag met een kopje koffie en een Van Goghgebakje op de geboortegrond. Laat je vervolgens verrassen door de audiovisuele presentatie en de tentoonstelling in het Van GoghHuis. Een rondwandeling door Zundert is een waardevolle aanvulling op het programma. Met een gids bezoek je onder meer het Van Goghkerkje waar vader Van Gogh predikant was, het beeld van Zadkine en de kosterswoning. Ook een workshop Schilderen als Van Gogh behoort tot de mogelijkheden!

Informeer naar de opties en de bijbehorende prijzen via +31(0)76 597 8590 of vvv@vangoghhuis.com.

Boek dit arrangement


Workshop Schilderen als Van Gogh - Zundert

Plaats:  Zundert
Locatie:  Vincent van GoghHuis »

Treed in Zundert in de voetsporen van de kunstenaar en doe een workshop Schilderen als Van Gogh! Deze workshop kost € 20,- pp voor een groep van 10 personen / € 13,75 pp voor een groep van 20 personen.

Verder kun je op de geboortegrond van Van Gogh terecht voor een verrassende audiovisuele presentatie en een tentoonstelling, en kun je genieten van een lekkere kop koffie met een Van Goghgebakje.
Ook een rondwandeling door Zundert behoort tot de mogelijkheden. Met een gids bezoek je onder meer het Van Goghkerkje waar vader Van Gogh predikant was, het beeld van Zadkine en de kosterswoning.

Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen via +31(0)76 597 8590 of vvv@vangoghhuis.com.Boek dit arrangement


Schilderachtig wandelen

Plaats:  Tilburg
Locatie:  Vincents Tekenlokaal »

Deze wandelroute neemt je mee in de voetsporen van de jongeman die later een wereldberoemd kunstenaar werd. We volgen hem op zijn dagelijkse route van zijn kosthuis tot aan de HBS.
Op de route dineer je in 3 restaurants. Deze wandeling kun je op eigen gelegenheid lopen met een handige wandelgids of je boekt een stadsgids die je meeneemt in de beleving van Vincent van Gogh en zijn verblijf in Tilburg.

Combineer deze wandeling met een bezoek aan Vincents Tekenlokaal (€ 2,00 p.p.) of sluit de dag af met een kaasplankje met glaasje wijn of port bij stadscafé Van Gogh (€ 6,00 p.p.).

Mogelijkheden
Wandelen met wandelgids en diner restaurants (vanaf 2 pers.): € 31,-
Wandelen onder leiding van stadsgids met diner restaurants (vanaf 10 pers.): € 34,50

Boek dit arrangement


Kinderfeest

Plaats:  Tilburg
Locatie:  Vincents Tekenlokaal »

Wie jarig is, kan zijn verjaardag vieren in Vincents Tekenlokaal. Een programma duurt ongeveer twee uur. Je krijgt een korte rondleiding in het 19e-eeuwse tekenlokaal, je gaat aan de slag met schoolbordkrijt, tekenen op papier, filmpjes bekijken, een E-card versturen, een portret maken van je zelf en als klapper: digitaal tekenen op de computer. Alle kinderen krijgen een tasje met Vincents Cahier, een drinkje en een zakje chips en kunnen na afloop hun digitale tekening per e-mail naar huis sturen.

Kosten
€ 50,- en maximaal twee volwassenen gratis entree.
Extra volwassenen betalen €2,- entree.

Boek dit arrangement


Maak van je koopzondag een tekenzondag

Plaats:  Tilburg
Locatie:  Vincents Tekenlokaal »

Iedere koopzondag is er in Vincents Tekenlokaal in Tilburg een masterclass, speciaal voor kinderen en o.l.v. een kunstenaar! Willen je ouders winkelen? Geen probleem. Vincents Tekenlokaal zit in het centrum van Tilburg, de winkelstraat is om de hoek. Je ouders brengen je naar de masterclass en komen je na afloop weer ophalen.
 
Tijdens de masterclass van 2 uur leer je tekenen op de computer of op papier. Elke koopzondag is er weer een ander onderwerp voor de masterclass. Hou hiervoor onze agenda in de gaten!
Meedoen? Schrijf je dan snel in, want er kunnen steeds maximaal 12 kinderen meedoen.

Info
Iedere koopzondag (laatste zondag van de maand) van 13.30 – 15.30 uur. Kosten € 5,- per kind. Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.

Boek dit arrangement


Volwassenen op bezoek bij Vincent

Plaats:  Tilburg
Locatie:  Vincents Tekenlokaal  »

Volwassenen kunnen met een groep van maximaal 25 op bezoek bij Vincents Tekenlokaal. Een programma duurt ongeveer één uur. Je krijgt een korte rondleiding in het 19e-eeuwse tekenlokaal en proeft de sfeer waarin Vincent van Gogh tekenles had. Ook ga je zelf aan de slag in het digitale tekenlokaal. Op de leestafel vind je genoeg inspiratie voor een eigen tekening. De resultaten van de tekeningen stuur je per email naar huis.

Kosten
€ 50,- voor de rondleiding en entree à € 2,- p.p.

Reserveren
Via +31 (0) 13 5429197 of boekingenVTL@mommerskwartier.nl

Boek dit arrangement


Van Gogh Rondwandeling

Plaats:  Etten-Leur
Locatie:  Vincent van Gogh Informatiecentrum  »

Wilt u het verhaal van Vincent van Gogh in Etten-Leur compleet beleven, boek dan een arrangement bij het Informatiecentrum.

Combineer een bezoek aan het Vincent van Gogh Informatiecentrum in de Kosterswoning met een aangename rondwandeling en het bekijken van de film ‘Vincent van Gogh, een zaaier in Etten’. Een absolute aanrader! Per gids minimaal 4, maximaal 15 personen. Duur: ± 1,5 uur. Kosten voor de Stadswandeling: € 5,- pp.

Reserveren 
Via Nieuwe Nobelaer UITpunt/VVV Etten-Leur, vvvetten-leur@nieuwenobelaer.nl

Boek dit arrangement


Culinaire Van Gogh Rondwandeling

Plaats:  Etten-Leur
Locatie:  Vincent van Gogh Informatiecentrum »

Combineer een bezoek aan het Vincent van Gogh Informatiecentrum in Etten-Leur met het bekijken van de film en een culinaire rondwandeling! Voor een gezellige dag met een lekkere kop koffie tijdens de wandeling, betaal je slechts €10,- p.p.

Of kies de complete culinaire Van Goghbeleving! Een wandeling met stops bij maar liefst vier verschillende restaurants in het centrum. Het eerste restaurant serveert je een hapje/drankje, het tweede restaurant het voorgerecht, het derde restaurant het hoofdgerecht en het vierde restaurant het nagerecht. Tussendoor komt u alles te weten over Van Gogh en Etten-Leur en leert u bovendien meer over de geschiedenis van Etten-Leur. Vanaf ca. 15 personen. Ca. € 59,- p.p. (afhankelijk van de gerechtjes, i.o.).

Reserveren of programma op maat? 
Via vvvetten-leur@nieuwenobelaer.nl of +31 (0) 76-5045200. Hier boek je ook de arrangementen.

Boek dit arrangement


Schilderen à la Van Gogh - Etten-Leur

Plaats:  Etten-Leur
Locatie:  Vincent van Gogh Informatiecentrum »

In deze workshop maak je kennis met het leven en werk van Vincent Van Gogh. En je gaat zelf tekenen of schilderen à la Van Gogh. Je ziet welke thema’s en onderwerpen hij op welk moment in zijn leven graag schilderde.

Tijdens deze workshop (voor alle leeftijden) maak je kennis met diverse materialen, zoals houtskool, ecoline of acrylverf. Uiteraard neem je je eigen schilderij uiteindelijk mee naar huis.

Duur: ca. 2 uur. | Docent: Eva Luijkx (Nieuwe Nobelaer/Kunsteducatie) | Kosten: €65,- voor een groep (max. 15 personen) en € 15,- materiaalkosten p.p. | Locatie: Nieuwe Nobelaer; andere locaties i.o. mogelijk!

Tips:
Combineer de workshop met een Van Gogh Stadswandeling en/of een hapje en drankje!

Boek dit arrangement


Speciale aanbieding: Berg-arrangement

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met familie, vrienden of collega's. Bezoek het Vincentre, begin met koffie/thee met gebak, wandel langs Van Gogh locaties met gids en geniet van het gezellige Nuenen tijdens een heerlijke en luxe lunch bij Le Souris aan de Berg.

- Entree en bezichtiging Vincentre
- Ontvangst met koffie/thee (2x) en gebak
- Rondleiding met gids langs Van Gogh-locaties
- Lunch bij Lunchroom Le Souris (Luxe soep, quiche, minibroodjes, sandwiches, notenbrood met ardenner pate en chutney, exclusief drankjes - separaat af te rekenen bij Le Souris)

Kosten: € 32,50 p.p. | Duur: circa 4 uur | Groepsgrootte: min. 5 pers.

Reserveren
Via arrangementen@vgvn.nl of +31 (0) 40 78 78 431

Boek dit arrangement


Familie-/groeps-/bedrijfsarrangementen

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Het Vincentre biedt diverse mogelijkheden voor een leuk familie-, vrienden- of bedrijfsuitje. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten leent het Vincentre zich uitstekend. Maak een rondwandeling door Van Gogh Village Nuenen en breid dit eventueel uit met een activiteit of maaltijd.

Enkele mogelijkheden:
Rondleiding
Bezoek Vincentre met ervoor of erna een rondleiding met gids door het Nuenense Openluchtmuseum in het centrum van Nuenen (wandeling van ca. 1 uur - minimaal 5 personen)
Koffie-arrangement Vincentre
Speciale aanbieding bij diverse Nuenense partijen (Vincentre, Auberge Vincent, Comigo, Schafrath, De Olijf, Le Souris en het Klooster), te boeken in combinatie met bezoek Vincentre.
Bezoek alle Van Gogh locaties - Openluchtmuseum
Bezoek zelf alle van Gogh locaties met het boekje "Op pad met Vincent" en geniet van de prachtige omgeving of laat u begeleiden door een gids (duur 2 a 3 uur).
Picknick-lunchpakketje
Voor onderweg kunnen wij een Picknick- lunchpakketje voor u verzorgen.

Klik op de button voor meer informatie en alle prijzen.Boek dit arrangement


Schilder-estafette workshop

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen  »

De schliderestafette is er voor gezelschappen en heel geschikt voor teambuilding. Je schildert deels je eigen doek en je buurman of –vrouw gaat erme verder. Het stokje wordt van tijd tot tijd doorgegeven. Aan de hand van een zelf gekozen thema ga je na een korte uitleg van techniek en verf- en kwastgebruik, aan het werk. Per fase wordt de instructie uitgebreid. Het resultaat is altijd verrassend!

Grote workshop: 2,5 tot 3 uur | volwassenen | min. 8 pers. | €35,- p.p.
Mini workshop: 1,5 uur | volwassenen | min. 8 pers. | €22,50 p.p. 

Klik op Boek dit arrangement voor meer informatie

Boek dit arrangement


Wijnproeverijen

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Wijnproeverij-arrangement Olijf
Wijnproeverij in restaurant De Olijf met Antipasta o.b.v de sommelier. ca. 1 uur | € 13,50 p.p.

Wijnproeverij-arrangement Olijf deluxe
Wijnproeverij in restaurant de Olijf met passende amusehapjes, wijn-spijs, o.b.v. de sommelier. ca. 1,5 uur | € 27,50 p.p.

Klik op Boek dit arrangement voor meer informatie

Boek dit arrangement


Van Gogh Kookworkshop

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Speciaal rondom Vincent van Gogh heeft Kookstudio John Geven een thema-kookworkshop gecreëerd. Geïnspireerd op zijn schilderijen zijn een aantal mooie gerechten uitgewerkt. De zonnebloemen, de Aardappeleters, Perenbloesem, de Krab: dit is slechts een kleine greep uit zijn talloze schilderijen die als inspiratiebron gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een mooie 3 gangenlunch of een 5 gangendiner.

Lunch (middag)
- 1 t/m 10 pers. € 425,-.
- Vanaf 11 pers. € 42,50 p.p.
Excl. drankjes, ter plaatse kunt u eventueel een drankarrangement afspreken.

Diner (middag of avond)
- 1 t/m 10 pers. € 595,-.
- Vanaf 11 pers. € 59,50 p.p.
Excl. drankjes, ter plaatse kunt u eventueel een drankarrangement afspreken. Kookstudiojohngeven.nl

Informatie en boekingen
Via arrangementen@vgvn.nl of telefoon: (040)-78 78 431

Boek dit arrangement


Lunch- en diner-arrangementen

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Lunch
Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijke lunch in de diverse etablissementen die Nuenen rijk is. Verschillende restaurants in Nuenen hebben een speciale Van Gogh Village lunch voor u samengesteld. Kijk op onze website voor de lunches die we aanbieden en voor je kunnen reserveren als onderdeel van je Vincentre-arrangement.

Diner
Diverse restaurants in Nuenen hebben ook een speciaal Van Gogh Village diner voor je samengesteld. Kijk op onze website voor de dinermogelijkheden die we aanbieden en voor je kunnen reserveren als onderdeel van uw totaalarrangement. 

Informatie en boekingen
Via arrangementen@vgvn.nl of tel: (040)-78 78 431

Boek dit arrangement


Workshop Drama

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Tijdens deze workshop krijg je allerlei oefeningen die betrekking hebben op Drama (toneel) en evt. beweging en dans (in overleg). De oefeningen hebben een heel uitlopend karakter en worden alleen of met de groep gedaan. Muziek is een belangrijk onderdeel, zeker in de bewegingsgedeelten. Aan het einde van de workshop kan een presentatie gegeven worden. De bedoeling is in een paar uur met veel gezelligheid samen met toneel en eventueel met muziek en dans bezig te zijn.

Duur: 3 uur | Doelgroep: volwassenen | Groep: min. 12 pers, max. 24 pers | Kosten: € 25 p.p. (incl. koffie/thee en bonbons)
www.jollyjumpers.org

Informatie en boekingen
Via arrangementen@vgvn.nl of telefoon: (040)-78 78 431

Boek dit arrangement


Rondleiding Het Verhaal van Brabant

Plaats:  's-Hertogenbosch
Locatie:  Het Noordbrabants Museum  »

De rondleiding vertelt het hele verhaal van Brabant, van de middeleeuwen tot nu. Met Jheronimus Bosch, de strijd tussen katholiek en protestant in de 16e/17e eeuw en de tijd van voorzichtige vooruitgang daarna. De werken van Vincent van Gogh markeren het Brabantse boerenleven. Na kennismaking met de 20ste eeuw, met Brabantse industrieën en bedrijven, wordt u uitgedaagd zelf de toekomst van Brabant in te vullen.

De rondleider kan u veel smakelijke details en wetenswaardigheden vertellen. Reserveren kan minimaal 2 weken vooraf.

Boek dit arrangement


De Ronde van Vincent

Plaats:  Nuenen
Locatie:  Van Gogh Village Nuenen »

Door het landelijke buitengebied van Nuenen fiets je onder leiding van een gids de Ronde van Vincent. Deze fietstocht van ongeveer 15 km voert je tevens langs enkele Van Gogh-locaties in de dorpskern van Nuenen. Je kunt de tocht op je eigen fiets maken, maar er zijn ook fietsen te huur.

Ca. 2,5 uur | min. 5 pers. en max. 8 pers. per gids | €12,- p.p. 

Klik op Boek dit arrangement voor meer informatie

Boek dit arrangement